CatrinePettersson

Hello my only one

Vardag Permalink0
Godmorgon! 
Är hemma från jobbet idag och var även det igår, har slängt på mig världens jävla förkylning ... Men jag måste nog gå till jobbet imorgon för annars börjar jag klättra på väggarna här! 

Helgen har varit rätt så lugn , i fredags så var vi hemma hos Emma och gjorde hemmagjord pizza och drack några öl, väldigt lugnt för att vi hade cup på lördagen , vilket egentligen inte hade spelat mig något speciell roll för jag fick inge spela ... Eftersom jag har haft problem med ljumskar under en längre tid så fick jag inte vara med, sköj. 
Efter cupen så åkte jag hem till mamma o pappa och blev lite bortskämt med god mat! Även lite senare på kvällen blev jag också bortskämd med mat men då av min underbara vän Sarah ! Supertrevligt och supergott! 

Igår vakna jag upp och kände mig överkörd av tusen lastbilar ungefär , gick ut på en promenix med Sofia och tänkte att jag skulle piggna till lite men det blev totala motsatsen, kände mig bara värre ... Så där rök min 100% OB söndagskväll! 

Idag kommer det inte hände mycket , om jag orkar ska jag försöka ta ner mina julgrejer. Jag lät det sitta kvar i onsdags eftersom det börja snöa så! Då fick man lite julfeeling igen :) 

 
Från förra helgen då vi också var hos Sarah och blev bjudna på mat, hon är la bäst :) 

Till top