CatrinePettersson

2016

Festligheter, Vardag Permalink0
Hallojsan! 
Ett nytt år har kommit och jag har inga förväntningar över huvudtaget! Jag hade så stora förväntningar av detta året men det blev ett av dom sämre åren så jag har gett upp de där. Dock har det ju inte bara varit skit detta året , har kommit in så många underbara människor i mitt liv som betyder så mycket för mig! Människor som alltid varit runt mig hela tiden men som man helt enkelt inte lärt känna på djupet , förens iår, och det är jag sjukt tacksam över! Sen min och Emmas sommar i Smögen är oförglömlig, går knappt beskriva hur glad jag är över att vi gjorde de! 

Det nya året firade vi in ute i Alboga och det blev SÅ LYCKAT! Tror faktiskt alla tyckte det! Mikaela och Sofia stod för kalaset och planeringen! Jag och Emma hjälpte till på ett hörn men vi var bara med och gjorde det roliga, hihi! Här kommer en hel hög med bilder , en del har jag tagit själv men dom flesta har jag snott av Mikaela som hade med sig finkameran och tog kort med :) 

Idag åkte även Maja tillbaka till Spanien (eftersom jag är sämst på att blogga vet ni la knappt att hon har varit hemma , men det har hon, haha) , jag var där igår och kramade henne hejdå! Det hade varit mycket jobbigare om jag inte vetat att hon har det så bra där och att hon har världens goaste Rebecca med sig. Nästa gång vi ses så ses vi i Spanien! 

Till top