CatrinePettersson

28e februari

Vardag Permalink1
Idag fyller Erika år! Massa grattis till dig bästa du!! Så igår busa vi lite med henne. Frida hade sagt att hon ville bjuda Erika på middag i Alingsås på delideli där Julia jobbar , och när dom kom dit så satt alla vi andra där! Hon blev jätteförvånad och superglad! Är så nöjd med oss alla att ingen har råkat försäga sig! När vi ätit asgod buffé och tårta på delideli gick vi sen vidare till magiamo för lite drinkar. Dock så var det inte asmycket , lite konstigt med tanke på lönehelg. Men vi hade det bra ändå! Onsdag

Vardag Permalink3
Ställde klockan imorse och hade tänkt att gå upp och träna , men så blev det ikke. Slängde mig istället i bilen och åkte hem till mamma. Har varit där nästan hela dagen och myst, eller myst och myst , hjälpte henne att laga diskmaskinen ... Så kul har vi haft det. Sen åkte jag hem till Herrljunga och var ute på en liten springtur med Emma. Sprang en liten runda och avslutade med några intervaller , kanske inte det roligaste men så behövligt. Min kondition är sämst. 
Nu ikväll har jag och Sarah hängt hemma hos Emma , ätit pizza och kollat på tv och bara myst. Så skönt när det inte behöver vara så märkvärdigt utan att man bara kan sitta i samma soffa och kolla på samma tv istället för att man ska sitta på varsitt ställe och göra det. 
Var med Emma på en boxnings pass i måndags och har haft träningsvärken från helvetet sen dess ... Men imorgon är det dax för gymmet igen! Söndag

Vardag Permalink0
Eftersom vädret inte vill vara på min sida så får jag fixa lite vårkänslor inne i lägenheten ändå! Hur fina är inte mina tulpaner! Är helt kär 🌷 Var egentligen ledig denna helgen men tog ett extra pass mellan 6.30-12 idag. Asgött med så kort pass. Nu ska jag äta lite och ta det väldigt lugnt, kanske kan bli en promenad innan träningen ikväll. Sista inomhusträningen så tänkte åka ner och försöka vara med lite.  

Ha en fin alla❤️dag mina vänner! Kram
Till top