CatrinePettersson

7e september, 2015

Vardag Permalink0
Då var min mysvecka över! Har haft Johanna här nästan hela veckan och vi har haft det supermysigt. Suttit och kollat idol och paradise hotel på kvällarna med någon god kvällsmat. Sofia var även här i onsdags och gjorde oss sällskap! Sen i fredags kom Maja hit och vi hade en kanonkväll med supergod mat ochdippade grönsaker efteråt , sjukt nyttig fredag för våran del men tycker det är minst lika gott som godis och man slipper ångesten efteråt. Sen sov hon hos mig och vi gick upp tidigt och åt frukost innan jag gick till jobbet. Efter jobbet så åkte jag och Emma till Borås och käka på Jensen's och kollade på bio. Vi kollade på trainwreck som var en romantisk komedi och den var superrolig och bra. Jag brukar i vanliga fall inte sitta och skratta åt filmer, men denna filmen var klockren! 
Igår stod det jobb på schemat igen följt av fotbollsmatch som vi vann med 7-0! Så jävla grymt! Jag spelade dock typ bara 5-10 min men var så kul att spela och inte bara sitta på den där jävla bänken. Kände mig som en kärring efteråt och hade så jävla ont men det var de värt! 
Ligger nu i valet o kvalet om jag ska gå till gymmet inna jobbet eller om jag ska göra lite rygg och magövningar här hemma och låta mina stackarna ljumskar vila idag. Imorgon ska jag till naprapaten igen så vi får se vad han säger. Är så trött på skiten nu ... 

Till top