CatrinePettersson

Fredag

Vardag Permalink0
Uppe med tuppen idag. Har redan varit på jobbet och vänt också! Hade blivit lite missförstånd (alltså jag har rätt o dom andra har fel) så jag fick gå hem igen, eftersom jag har så himla nära hem så är det ju inga problem för mig stt gå hem... Blir så trött. Så här ligger jag och ska tillbaka till jobbet om typ en timme... VÄRT! 

Igår hade vi myskväll hemma hos mig! Sofia fyllde år så vi firade henne lite. Köpte med oss thai och så hade Sofia fixat fika. Supergott och mysigt :) Min lördag

Vardag Permalink0
Igår så åkte jag hem till mamma o pappa och vi tog lite familjebilder med hela familjen. Blir så fint när det är så fina färger ute nu! 
Kvällen spendera jag på bästa sätt, dela en flaska rött med mina fina vänner, Emma och Simon! Vi laga även asgod mat och kolla på en Johan Falk film. En lördag helt i min smak! 

Just nu sitter jag med datorn i knät och håller på med mitt CV , superkul... Hade tänkt försöka söka lite nya jobb. Känns som det är dax nu :) ikväll är det dax för första inomhusträningen, ska bli svinkul!! 


Till top