CatrinePettersson

Årsfest 2015

Festligheter, Vardag Permalink1
I lördags hade vi våran årsfest. I vanliga fall brukar jag vara med och hjälpa till med den, men iår var jag inte med alls. Jättekul att bara åka dit och sätta sig och inte veta nått vad som händer. Men tjejerna hade som vanligt skött detta superbra, hade så kul! Snäll som jag är så körde jag så vakna pigg och fräsch dagen efter också :) 


23e november

Vardag Permalink0
Min lediga måndag har varit mycket händelserik! Började dagen med frukost med Emelie, sen färgade jag håret hos hemme! Blev lite mörkare brun med lite inslag av rött i! 

Efter det gick jag o Emma och gymma, har fått ett par övningar jag ska göra 2-3 gånger i veckan för att min rygg och ljumske ska bli bättre och det har än så länge blivit mycket bättre! Är så glad över de! 
Efter träningen gick jag hem och har storstädat min lägenhet, så skönt när det väl är gjort. Emma kom sen hit och vi satte upp mitt adventspynt.  Så mysigt! Nu vill jag bara få upp min gran också 😍 Helgen

Festligheter, Vardag Permalink0
Godmorgon! 
Har precis vaknat och ska snart upp och gå o träna med Erika! Måste ju göra nått nyttigt på min lediga dag. 
Tänkte skriva lite om min underbara helg, kommer kunna leva på den ett tag. I fredags så var vi hembjudna till Jenny där vi blev bjudna på jättegod mat och vin! Hade en superbra kväll med mycket skitsnack och skratt. 

I lördags så började jag o Sofia dagen med att gå till klaras och köpa nybakade frallor, och sen in på Ica och köpa en massa gott till frukost! Jenny kom även sen och vi satt o åt i flera timmar. När vi var mätta och belåtna så var det dax att börja fixa sig för kvällen då det var HSK:s årsfest. Emma kom hit och vi försöka fixa oss i flera timmar innan vi insåg att det inte blir bättre än såhär! Så då mötte vi upp Sarah , Sofia och Mikaela och gick till Jenny för några glas vin med tjejerna innan det var dax att gå till kärven! 
Kärven var helt kanon, och likaså årsfesten! Frisco hade årsfest samtidigt fast i en annan lokal så festen efteråt blev riktigt rolig! Jag och Emma lyckades även få till en efterfest hos stackars Felix dit halva Herrljunga gick när kärven var slut ... Haha! Men skön vilken kul kväll vi hade, och vilka fantastiska vänner jag har! Som sagt så kommer jag ju kunna leva på denna helgen ett bra tag! :) 


Till top