CatrinePettersson

Sista februari

Vardag Permalink0
Min lördag har varit händelserik och nästan lite stressig. Vaknade vid 7 och var kalaspigg så gick ut på en liten morgonpromenad ! Efter det skynda jag mig att torka av golven här hemma då dom blev rätt så smutsiga efter Saras hund igår när vi var ute och gick. Jobba mellan 9-2 och var efter det iväg på ett afho pass med Sofia, helvete va jobbigt det var idag! Men dock sjukt kul :) efter passet var det raka vägen hem, in i duschen, fixa sig lite snabbt och sen äta lite gott o kolla revy med ett gött ica-gäng! Nu sitter jag i soffan och kan knappt hålla uppe ögonen, så jävla trött! 
Imorgon är det jobb igen, 6.30-15.00. Hoppas ni får en bra lördag! Kram 

Fredag

Vardag Permalink0
Godkväll allihopa! Hoppas ni har haft en lika fantastisk fredag som jag! Jobba till 3 då jag gick hem och duscha o  inväntade Sara. När hon kom hade hon även med sin vovve så vi gick ut på en promenix och prata av oss om allt mellan himmel och jord. Väl hemma fixade vi ihop tacos som även Sofia kom och åt med oss! Kolla let's dance och har bara haft det allmänt bra hela kvällen! Älskar såna hära kvällar :) 
Nu ska jag sova, imorgon väntas det jobb och sen revy på kvällen med mina kära kollegor! Natti på er 


Har ni sett nått sötare? :') 

Godmorgon!

Vardag Permalink0
Startade min morgon med en stor god frukost på sängen och med vår-listan spelande på spotify. Är så sugen på vår o värme nu så det är inte klokt! 
Idag är det långdag på jobbet, funderar på att träna efter jobbet men är inte säkert. Har varit sjukt så länge nu o känns så ovärt att börja träna för tidigt och bli sjuk igen .. Men ska känna på det lite under dagen :) 
Ha en fin onsdag! Till top