CatrinePettersson

En helg i världsklass

Festligheter, Vardag Permalink2
I fredags satte vi oss på tåget som skulle ta oss ner till Köpenhamn och Rebecka! Där har vi , jag Sofia Emma och Mikaela , spenderat våran helg och fy bubblan va kul det har varit! Dock har vi väl insett att vi börjar bli ett gäng tanter .. Vid 9 tiden börjar vi gäspa ikapp. 
Vi kom till Köpenhamn vid halv 2 tiden i fredags och då vad Rebecka på stationen och mötte upp oss. Sen gick vi hem till henne en snabbis innan vi gick till hennes jobb där hon hade bokar bord till oss. Man fick ju inte vara höjdrädd om man skulle jobba där, 23 våning tror jag det var och fönster ut överallt. Där drack vi lite bubbel och åt lite gott! 
På kvällen så gjorde Rebecka supergod mat till oss, pasta med svamp och något slags kött. Äta ute och gott, men att sitta hemma är nästan ännu bättre! Speciellt när man har så mycket att prata ikapp om :) . Lite senare på kvällen gick vi till ett av Damianos jobb , Rebeckas pojkvän. Jättemysigt ställe, dom spela jazz och hade en massa tända ljus överallt . Där drack vi ett par drinkar innan vi gick hem och la oss. 

På lördagen så gick vi upp hyfsat tidigt och gick och åt frukost på ett ställe som heter kalaset. Där gjorde dom väääärldens godaste pannkakor! Jag och Emma tog med banan och choklad till (plus en skål med bacon ...) och det var kanske lite väl mastigt. Var mätt hela dagen! Sen shoppa vi resten av dagen.

På kvällen var det ju dax för mat igen (typ de enda vi gjort denna helgen känns det som) , och denna gången på Damianos andra jobb. Denna gången kände man sig lite som en kändis , direkt när vi kom så kom en av servitriserna fram och sa att dom bjöd på första drinken, och eftersom vi hade blivit bjudna på en drink på fredagen också tyckte vi redan där att dom var alldeles för snälla , men sen kom det bara in mat efter mat efter dessert efter dessert! Vi satt med ett leende på läpparna allihopa hela tiden och man nästan skämdes lite för hur snälla dom var! Efteråt ångra vi så att vi inte tagit kort på allt vi fick in .. Istället för 3 rätters som vi faktiskt beställde så gick vi nog 5-6 rätters plus drinkar .. Dom var så snälla allihopa! När vi efter typ 3,5 timmar gick (eller ah, rulla) därifrån så gick vi till en ett par stället innan det sluta med en flaska vin hemma hos Rebecka! 10 av 10 på den kvällen! 

På söndagen hann vi inte göra så mycket, vi var och åt pizza till frukost (hihi) på ett ställe som var både Damianos och Rebeckas favositställe innan vi satte oss på tåget hem. Hade en så mysig helg och det kommer garanterar bli fler turer dit! Men det bästa är helt klart att Rebecka kommer hem över jul, så vi snart får träffa na igen :) 

Detta blev vi också bjudna på på Rebeckas jobb, danskar är snälla! 


Längst upp till vänster där det går ut lite, där jobba Rebecka! 


Hur kul tror ni dom hade i köket när dom fixa detta .. Haha! Vi fick oss också ett rätt så gott skratt när dom kom ut med de.Fyra bartendern i under samma tak men inte en enda vinöppnare hade dom .. En skruv och en hammare fick bli räddningen! #1 - - rebecka:

Bästa bästa helgen!!! ❤❤

#2 - - Mikaela:

Mår fortfarande dåligt av maten!! :D bäste resan!!

Till top