CatrinePettersson

11.13

Vardag Permalink0
Godmorgon! Vaknade tok för tidigt med världens huvudverk, vet inte om det berodde på dom få ölen vi drack igår eller om det bara var en usel natt. Gick iaf upp, tog en alvedon och lyckades somna några timmar till. Nu har jag ätit lite frukost, en apelsin dagen till ära faktiskt, haha! Är ju inte sån frukostmänniska precis. 
Nu dka jag fixa mig lite, åka hem till mamma och pappa och sen ska jag till fkp och spendera kvällen med majsan! :) 


Tjuvstarta lite på advent också, hihi :) 

26e november, 2014

Vardag Permalink0
Åh herre vilken dag! Började dagen med ett pass på gymet, vad sedan iväg och jobba och avsluta sen med ett boxningspass! Är helt slut i hela kroppen nu. Dock blandat med en otroligt skön känsla! Har ju sagt det tusen gånger förr men säger det igen - ska försöka ta tag i träningen nu ordentligt! 
Nu har jag precis kollat färdigt på bonde söker fru. Älskar verkligen det programmet, så himla mysigt! Är jag singel vid 27-28 års ålder ska jag lätt söka till de! Baka baka liten kaka

Vardag Permalink0
Idag plockades bagerikunskaperna fram igen. Var ett tag sen jag bakade något men blev så sugen på saffranslängd så var tvungen att göra det! Men eftersom varken min mamma eller pappa gillar saffran fick jag även göra två vanliga kanellängder. Kul när man väl börjar, men det är ju just det, att väl få tummen ur och göra det :) 
Mamma har även gjort en dörrkrans till mig som jag fick vara med och dekorera idag, blev hur fin som helst! Ni ska få se den när den kommer upp på dörren :) 
Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, långdag på jobbet imorgon och sen träning direkt efter det! :) natti natti 
Till top