CatrinePettersson

Får alla glömma men inte jag

Vardag Permalink1
Har suttit ute på balkongen sen jag kom hem från jobbet idag, så underbart väder! Nästa lite för bra, inte en vindpust på timmar känns det som. Kvällen ska spenderas i fkp med grillning, vin och fina vänner! Ska försöka dra med mig Emelie och Emma härifrån också :) 
Gårdagen var superrolig, Emelie hade en "hårfin kväll" på salongen igår där de bjöds på vin, lite gött att äta och lite olika frisyrer. Efter det drog hela gänget till aw på kärven och fortsatte vindrickandet där.  Blev inte alls för sent då jag skulle upp och jobba idag, men det var tillräckligt för att huvudvärken även skulle sitta i idag, mindre kul.   23 april, 2014

Vardag Permalink0
Ingen bra dag idag, vakna med huvudvärk imorse och den höll i sig hela dagen. Sluta med att jag gick hem tidigare och sov i tusen år. Men som tur är så har man ju så fina vänner som jag har som ställer upp. Emelie kommer hit med jordgubbar och choklad och Emma står redo för att komma hit med allt jag ber om. Guld värda ♥ Godmorgon onsdag!

Vardag Permalink0
Hur är läget idag? Ligger just nu i sängen och äter frukost och ska alldeles strax dra till jobbet, 10-7 idag. Lite tråkigt att gå och jobba när solen redan är uppe och man vet att den antagligen har gått ner när man väl slutar .. 
Hoppas ni hinner njuta av den lite idag iaf :) 
Till top