CatrinePettersson

20e september, 2013

Vardag Permalink0
Så var det fredag igen! Nästan lite skrämande hur fort veckorna går. Min fredag ska spenderas i Falköping med Almis Nattis och Ellen! Lite minikräftskiva på g. 
Igår var jag på kräftskiva med jobbet (mycket kräftor nu ..). Hade riktigt roligt! Dock inte lika roligt att gå och jobba vid halv 7 idag. Var inte de piggaste kan jag väl säga. Men kul var det! Eftersom det var jag som kom på  idén att vi skulle ha kräftskiva så fick jag även vara med och fixa lite innan, så jag och åsa briljera i köket samtidigt som vi drack lite vin innan alla andra kom :) 

Imorgon blir det en tripp till ullared med mina godingar Emma och Emelie! Kvällen är än så länge oplanerad, men nått hittar vi väl alltid på! 
Ha en bra fredag så hörs vi när vi hörs! Kram ♡ 17e september, 2013

Vardag Permalink1
Hallojs allihopa! Ligger nerbäddad i sängen just nu, kom nästan precis hem från Almis. Har som vanligt varit ledig idag, så började dagen med att följa med min underbara faster till borås. Hon skulle iväg och kolla sina ögon, och eftersom jag var ledig så följde jag med och körde! Det märks verkligen att vi är släkt för tusan va vi kan prata, pratar nästan i mun på varandra! Alltid lika kul :) 
När jag kom hem åkte jag ut till mina föräldrar en stund där även min syster var innan jag åkte in till Alma. Jag och Alma det lika mysigt och roligt som vanligt när vi ses! Lite extra kul nu när vi sitter och pratar om när vi ska bli sambos (som vi förövrigt kommer att bli inom en framtid) . 
Imorgon är det jobb mellan 10-7... Hatar att jobba till 7, dagen går så jäkla långsamt! Men som tur är så är det ju bara en dag i veckan. Ha det bra så hörs vi! Kramis   

Fredag

Vardag Permalink0
Äntligen fredag igen! Kvällen spenderas i Falköping med mina fina vänner. God mat och massa tjöt står på schemat. Jobb hela helgen så blir en lugn helg. 

Från gårdagens promenad med mina fina fyrbenta vän   Till top