CatrinePettersson

26e november, 2013

Vardag Permalink1
Shit va trött jag är nu. Kom precis hem efter en dag på ullared! Fick med mig en del grejer hem. Dock typ inget till mig själv, bara en massa julklappar! Frukosten hos Rebecka var riktigt god och supermysig! 
Imorgon börjar jag vid 10 och ska nog äta frukost med mina vänner på jessis innan. Efter jobbet är det raka vägen till träningen. Hoppas mina fotbollsskor kommer imorgon också så jag får inviga dom :) Nu ska jag göra mig en kopp te och inte göra ett dugg resten av kvällen.
 Ha det bra! Kramis :) Visa fingret och bara drog

Vardag Permalink0
Har placerat mig under täcket i sängen men Bergs bärbara talkshow på och en massa ljus tända. När det börjar bli lite mörkare ute så blir jag en riktig kärring, alltså ännu med kärring än i vanliga fall! Älskar att ligga i soffan/sängen, kolla film eller lyssna på musik med massa ljus tända! En kopp te i handen gör inte saken värre. 
Imorgon ska som sagt jag och Emma till ullared, men först är det frukost hos Rebecka som gäller! Mys mitt i veckan tackar man inte nej till :) 24e november, 2013

Vardag Permalink0
Godmorgon! Hur är läget idag? Med mig är det fint! Igår var det årsfest som jag och några tjejer hade hand om och det blev riktigt lyckat! Var en massa som kom fram och sa att det blev så bra, sjukt kul! :) 

Idag är det dock ingen vanlig dag, för idag är det en månad kvar till julafton! :D är jätte julsugen! På tisdag ska jag och Emma L åka till ullared och kanske hitta lite julklappar. 

Till top