CatrinePettersson

Söndagen

Vardag Permalink0

Sitter just nu uppe i Emelies lägenhet och har precis ätit lite. Kan ju inte säga att vi är lika pigga som vi var igår.
Igår började jag min påskafton med mat hos mamma och pappa med familjen, sen åkte jag till herrljunga och spendera kvällen med Emelie och Emma. Kvällen blev väl inte som planerat men hade kul ändå :)

 

Tjejkväll

Vardag Permalink0
Kom precis hem från gittes tjejkväll som var myckte trevlig! Jag, Emma, Angelica och Emelie satt större delen av kvällen inne i hennes salong och tjöta skit vilket alltid är kul! Planerade ihop att vi nån gång, när det blir lite mer plusgrader ute, ska komma till Angelica i borås och festa! Dock ville vi kunna sitta ute på nån mysig uteservering så vi får la vänta nån månad med detta. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån bra film och sen sova. Är trött redan nu men känns lite ovärt att gå och lägga sig så här tidigt. Såhär såg jag ut ikväll! Använde min hårring för första gången. Tycker det är så snyggt på alla andra men har aldrig fått tummen ur att änvända min egna, förens ikväll! :) 
 
 

Mellis

Vardag Permalink0

Har haft en sjukt slö dag! Har varit ute en snabbis med min hund annars har jag bara gått runt och chillat hela dagen. Bakade en rulltårta förut till min fina mormor som fyller år idag! Kommer dock inte hinna följa med till henne ikväll då vi ska till Emelies mamma Gittes butik på tjejkväll! Kommer bli riktigt kul :)
Nu ska jag umgås en stund med mina föräldrar som kommit hem och sen drar jag mig hem till herrljunga igen för att fixa mig!

Till top