CatrinePettersson

Torsdag

Musik, Vardag Permalink0
Hallå allihopa! Nu är det väl på tiden att titla den här bloggen till "världenssämstablogg", eller mig till "världenssämstabloggare" för det är ju läget just nu. Men grejen är att jag absolut inte har nått att skriva om och jag har absolut ingen fantasi för att komma på nått att skriva om heller. Skulle jag som alla andra normala bloggare skriva om vad jag gör på dagarna hade mina inlägg varit såhär varje dag - " Hej. Idag har jag jobbar och tränat. Hej då." , jag tror ni kommer tröttna på det efter ett tag. Men som jag så många gånger sagt så ska jag försöka att bättra mig! 

Just nu sitter hemma hos mamma och pappa i skogen och lyssnar på min just nu favoritlåt! Den är så så så fin! Bruno Mars med When I Was Your Man, lyssna på den! Har även idag varit ute och gått med min hund, man blir så glad när solen skiner! Är trött på de tråkiga vädret nu och vill ha vår!! Har under en tid nu suttit och kollat fotbollsskor och vill att fotbollssäsongen ska dra igång nuuuu!!! Så vill jag även att snön ska försvninna så jag kan börja använda mina fina fina rosa springskor flitigt också. Tanken när jag köpte dom var inte att ha som instängda i garderoben precis.. 

Men men, nog pratat om hur jag vill ha vår och mer lyssna på denna underbara låt! hihi. Ha det bästa så hörs vi! Jag lovar nästan att det inte ska ta mig 20 dagar att uppdatera iaf, haha. Puss&Kram :) 
 
 

8e februari, 2013

Vardag Permalink0
Hejsan hoppsan på er! Läget bra? Nått annat kan ju inte stå till då det är fredag dock, så jag förväntar mig ett ja på den frågan :) Har sovit hemma i skogen dom senaste dagarna och har därför inte orkat blogga nått, men tänkte jag kunde berätta lite kortfattat vad som hänt. I onsdags så fyllde min fina pappa år! Så garttis grattis grattis (i efterskott) till han ♥. Jag och mamma hade köpt med oss tårta hem, då vi hade varit i falköping och tänkt kolla bil till mig, så vi hade lite fikamys för honom då alla syskon, farmor, mormor och morfar också var med, mysigt :) 
Igår vad jag ledig och var hemma med min söta vovve och fixade med mina hästar under dagen. Sen när mamma och pappa kom hem åkte vi åter igen in till falköping och skulle kolla bil. Men han som ägde firman vi åkte till var varken där på onsdagen eller torsdagen, så vi sket i han! hihi. 
Idag har jag jobbat, från halv 7 till halv 4. Nu sitter jag i min soffa och kollar på lite grey´s. Jobb imorgon också så ikväll blir det bara lite fredagsmys. 

Mamma ringde för en liten stund sen, hon och pappa är i borås för att kolla på en bil till mig som jag hittade på nätet igår! Både hon och pappa tyckte den var fin och dom köper nog med sig den hem! Wiiiih! Och NEJ, dom ska inte betala den utan jag ska betala den själv! Dock ska dom nog låna mig pengar som jag sen ger tillbaka eftersom jag inte hunnit spara ihop så mycket än (min pappa fick nämligen för sig för typ en vecka sen att han vill sälja "min" bil och att jag får köpa en egen..), så ni behöver inte vara oroliga ;) 


 


 
 
Till top