CatrinePettersson

Sista dagen

Vardag Permalink0
Hallå allihopa! Hoppas allt är bra med er :) med mig är det kanon! Vakna precis, så ligger fortfarande kvar i sängen och myser. 
Sista dagen på detta året idag, nytt år nya möjligheter! Hoppas verkligen det stämmer för en gångs skull, men för att vara på den säkra sidan gav jag de nya året lite hjälp på traven igår. Sa nämligen ja till en ny större lägenhet! En våning upp i samma hus som jag redan bor i, så flyttar inte så långt :) ser verkligen fram emot det! Älskar min lägenher som jag har nu, men kommer tyvärr inte ifrån att den är så extremt liten.. 

Nu ska jag kolla klart på en film jag börja kolla på igår och sen ska jag börja fixa lite inför kvällen :) Gott nytt år på er allihopa! Kram ♡Home

Vardag Permalink0
Hallå allihopa! Hur är det med er? Meningen med min kväll var att jag skulle diska, tvätta och städa men hamnade i soffa framför datorn istället..
Min vecka har varit rätt lugn än så länge, tränat och jobbat i princip. I tisdags var jag hemma i skogen och jag, mamma och Camilla gjorde pepparkakor! Gillar dock degen mer än dom klara pepparkakorna ... Men det var mysigt. 
Imorgon ska jag åka till Borås och träffa mina gamla klasskompisar, ska ha lite julmys med paketspel och glögg! Har fortfarande inte druckit glögg iår än, blir snart galen! Till top