CatrinePettersson

Filmen börjar ändå om

Vardag Permalink0

Godmorgon!
Sitter och äter frukost i skrivandets stund, träna på tom mage hade nog inte varit någon hit! Eftersom jag aldrig äter frukost i vanliga fall så var jag tvungen att lyxa till det lite, så blev färska jordgubbar i yoghurten idag! Haha.
När jag kommer hem från träningen ska jag städa, städa och städa! Min lägenhet ser ut som fan..

Aug. 30, 2013

Vardag Permalink0

Hej på er. Kom precis hem och har bäddat ner mig i sängen efter en sjukt lång dag. Jobba först mellan halv 7 - 3, sen från halv 6 - 9 då vi inventera en jävla massa skit. Det gick rätt fort och var inte lika illa som det låter, men jäklar va trött jag är nu. Har varit hemma hos tim och sofia en stund nu med simon och emma och kolla lite film.
Imorgon jobbar jag kväll, hade planerat att sova ut ordentligt imorgon men då ska vi självklart ha fotbollsträning kl halv 11... Skönt dock men träning, blir lite mer av det än när jag ska träna själv, men hade varit riktigt skönt att ta en låååång sovmorgon!
Hann även fixa gymkort idag mellan jobbpassen, så nu jävlar ska musklerna fram!
Ha det bra så hörs vi! Godnatt :)

Måste leva över gränsen för att komma nån vart

Vardag Permalink1

Hade jag kunnat göra om den här dagen hade jag aldrig valt att göra det, värsta dagen på länge! Vakna nog på jävligt fel sida idag för har velat slå alla som pratar med mig, typ. Allt har gått emot mig. Att jag blivit förkyld gör inte saken bättre heller.

Tog en promenad när jag kom hem från jobbet och har efter det inte gjort allt för mycket. Försökte mig på att göra omelett till kvällsmat men det var tydligen svårare än jag trodde för den blev sämst. Nu har jag tagit en lång och varm dusch och ligger med en ansiktsmask i facet. Sjukt snygg om jag får säga det själv, eller vad tycker ni? Godnatt mina fina!

Till top