CatrinePettersson

30e maj, 2012

Vardag Permalink0
Godmorgon allihopa! Vaknade för en liten stund sen utav att min hund sparkade på mig? Tror hon drömde något konstigt och skulle springa iväg eller nått. I vilket fall så är jag vaken nu :) Idag händer inte speciellt mycket nu på förmiddagen, ska bara börja städa lite lätt inför studenten. Men sen runt halv 4 tiden drar jag och Emma iväg till borås för att kolla på våran underbara vän som ska gå sin bal! Kommer bli så roligt! Hoppas verkligen att vädret håller sig bara så att det inte börjar regna. 

Helt sjukt att jag lite senare idag ska åka och kolla på när Emelie går sin bal. Sjukt att det var 6 år sen vi började ihop i herrljunga på altorp och det känns absolut inte som 3 år sen vi började i Borås. Alla säger alltid att man ska ta vara på tiden man har i skolan och att det kommer gå så fort, men det är nu man inser att dom faktiskt hade rätt. Men jag vill bara önska mina fina vänner och alla i klassen lycka till på sin bal! Hoppas ni inte trillar, för då står jag där med kameran! :D Ha en fantastisk dag så hörs vi kanske lite senare eller imorgon (på min även då lediga dag).  XX

28e maj, 2012

Vardag Permalink0
Äntligen så funkar mitt internet som det ska igen så att jag kan börja blogga lite. Igår var min första bal i Herrljunga! Dagen började med att jag Emelie, Amanda och Emma träffades hos Emma där Emelie och Amanda fixade vårat hår och Emelie sminkade oss. Sen åkte vi iväg till Haraberget där jag träffade Adam och min syster tog en massa fina kort på oss. När vi tagit alla bilder vi ville ha så åkte vi till kunskapkällan och väntade på att få gå ut på trappan och mötas av alla kamerablixtrar. Trodde dock jag skulle sluta andas sekunderna innan det var min och Adams tur att gå ut på trappan! Men när man väl var där så var det hur kul som helst! :) 
På Bjertorp Slott tog vi sen en massa kort och åt jättegod mat och hade en kanonkväll! Så tack till alla er som gjorde kvällen otroligt bra! :)) jag och min fina vän Emma! Bilderna från balen kommer upp inom ett kort tag :)


Till top