CatrinePettersson

29e juni, 2012

Vardag Permalink0
Godmorgon allihopa! Allt bra? Blir fortfarande lika förvånad när jag kollar mig i spegeln och ser att mitt hår är borta, men jag gillar det fortfarande :) Just nu står det dock åt alla håll men det blir ett senare project. 
Igår var jag först hos tandläkaren och sen vårdcentralen. Hos tandläkaren gick allt bra och vårdcentralen sög lika hårt som vanligt, inget nytt. Efter det gick jag till min syster och skulle vara snäll att städa och diska lite åt henne nu när hon är på Peace and love, fick dock en chock när jag kom dit och såg att jag skulle diska till halva kina! Galet hur två personer kan göra åt med så mycket porslin.. Men söta Amanda kom och höll mig sällskap så gick rätt fort. Efter det åkte jag hem, fixa mig lite och sen vidare till Borås för sommarens (om man kan kalla de här sommar ... ) första torsdagskväll! Dom som organisera upp dessa kvällar kan inte riktigt ha tänkt iår, för eftersom det är året första så åker man ju in bara för att och sen sätta Loreen på första kvällen gör ju inte att folk stannar hemma precis. Så vi såg inte ett skit. 

Dagens planer vet jag inte riktigt hur dom är än. Vi prata om att hitta på nått ikväll men vad vet vi inte riktigt än, så det återstår att se :) Nu ska jag iaf gå och fixa mig en smoothies till frukost! Ha en fin dag så hörs vi :) PUSS 


Såhär såg det ut igår, inte konstigt att man inte såg nått. Vi stod rätt långt fram på högersidan utanför träden.

titttii @ instagram

Vardag Permalink0


Följ mig också gärna på instagram! Har dock så att jag måste acceptera om ni vill följa mig men det är bara för att jag inte tycker om att folk kan kolla på mina bilder hur som helst utan att följa. Så klicka på den lilla gröna knappen så accepterar jag så fort jag ser :)
Till top