CatrinePettersson

29 februari, 2012

Vardag Permalink1
Hallå allihopa! Blev visst lite dåligt bloggat ett tag här. Har ingen speciell anledning varför det inte blivit av, tappade bara lusten och all inspiration helt enkelt. Vet inte om jag kan lova att det kommer bli bättre men jag ska försöka iaf. 
Annars då, denna veckan är en sån där underbar vecka som jag bara går två dagar och sedan är ledig resten så jag tog helg redan igår. Så idag har jag spenderat hela dagen med min mammi som också var ledig idag! Började i Falköping och slutade i Herrljunga. Har också varit iväg och haft årets första uteträning med laget så är helt slut nu! Man känner sig så seg och dålig när man börjar utomhus efter att ha spelat i flera månader inomhus. Bollarna bara flyger iväg för en och konditionen är i bott. 

Imorgon är jag helt ensam hemma. Hade planerat en massa saker att göra men min pappa kom precis och förstörde det när han sa att det skulle vara mulet hela dagen imorgon!? Jag som hade tänkt att vara ute mer eller mindre hela dagen .. buhuu. Dock skulle det ju inte regna så får la pallra mig upp och ut imorgon ändå. Men nu ska jag sluta att tråka ut er med detta. Jag ska som sagt försöka att blogga lite bättre i fortsättningen men inget jag kan lova :) hihih. Ha det bäst så hörs vi nån gång, PUSS ♥


Jag och min fina från helgen då vi var ute på bus :)

Nytt för dagen;

Shopping Permalink3


Inte världens bästa bild men orkar inte fixa bättre, är trött som en liten gnu. Trodde det skulle bli skönt att börja skolan igen och få tillbaka alla rutiner lite men usch va trött jag har varit idag. Somna som en sten på tåget hem. Dessa godingar över kollade jag på när jag och Emma var i Göteborg men tyckte det var lite för tidigt att köpa shorts nu och orkade inte testa dom just då, men sen dess har jag gått och små ångrat lite att jag aldrig testade dom. Så idag efter skolan gick jag och Emma in till stan en snabbis och dom fick följa med mig hem :) Sista paret dessutom! 

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har försökt att träna lite när här hemma men jag blir så trött på våran lilla skräphög till crosstrainer så blev inte så länge idag. Jag vill att snön ska försvninna och våren ska komma så jag kan ut och springaaaaa. 

Men nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Sov så gott godingar :) PUSS

19e februari, 2012

Vardag Permalink0Gårkvällen spenderades ihop med Alma, Maja, Bella och Johanna hemma hos Alma. Vi gjorde världens goaste mat och hade det jättemysigt med spel och lite cider. Glömde dock min kamera så fick bli lite dåliga bilder med min iphone .. Men hade iaf en sjukt mysig och rolig kväll. En riktigt bra avslutning på mitt allra sista sportlov som faktiskt har varit sjuktbra! Har dock inte gjort ett skit utav det jag hade planerat att göra på detta lovet men det är väl inte så mycket att göra åt det nu :) 

Ikväll är det träning och sen ska jag bara ladda upp för en ny skolvecka. Om det kan sluta snöa så himla mycket så kanske jag går ut och springer en liten sväng innan träningen också, men inte mycket mer än det. Så ni får ha en bra söndag så kanske vi hörs lite senare! Inte så troligt med tanke på min dåliga bloggning men kanske :) PUSS ♥
Till top