CatrinePettersson

30e december, 2012

Vardag Permalink0
Hej allihopa! Läget med er? Har jobbat från halv 7 till 1 idag så är lite trött. Lagar lite mat nu och sen ska jag iväg till Emelie och vi ska göra nått kul med hennes hår! Måste säga att jag är lite nervös när jag ska börja greja med en frisörs hår (och hon borde vara rätt nervös att ha mina händer i hennes hår), men det kommer nog bli bra :)) 
Igår gjorde vi tacos och hade det allmänt mysigt, jag Emelie och Emma. Eftersom hon ska åka iväg till Thailand i 2 veckor så var vi tvungna att ha en riktig tjejkväll. Blev dock inte så långvarig då jag skulle upp kl 6, men det räckte gått och väl för att få sig ett par skratt :))
Ikväll är det träning, efter det ska jag åka hem till mammi och pappi. Mycket mysigt! Äta pizza tror jag till och med vi ska göra, hiihihihi :))))) Måste ju äta upp det jag tränat bort liksom! Sen hinner jag ju fira lite nyår med dom imorgon också.

Nu blev min mat klar också! Låter som att jag har en egen kock som precis kom hit med maten men så är det tyvärr inte, har sprungit som en idiot fram och tillbaka mellan datorn och spisen! Lyckades dock bara bränna min hamburgare lite denna gången! Jag bättrar mig :)) Ha det bra nu och Gott Nytt år på er!! ♥ Jag och mina fina från våran bästa och snyggaste sida :') 

we like to sleep all day and party all night

Festligheter Permalink0
I tisdag var det ju som sagt fest på schemat och jag lyckades ta några kort. DOCK tog jag med min mobil och jag tog med blixt hela tiden så alla ser ut som vita döda skrämda spöken. Men bortsett från det så är alla lika fina som vanligt :) Så tänkte släna upp några nu innan jag drar iväg och jobbar! 


 
 
 
 
Till top