CatrinePettersson

23e september, 2011 - helg

Vardag Permalink1
Godmorgon på er!


Håller på att fixa mig lite för att åka in till Falköping och plugga lite körkortteori, är nämnligen ledig idag så min helg började igår, hihi! Jag och Linnéa prata om i slutet av augisti att " tänk, nästa månad har vi nog nästan körkort!" haha ah juste, gick ju bra med det.. Så idag på min lediga dag ska jag plugga som tusan!
Fick reda på vad dom ska göra med min data nu också. Dom skulle skicka efter en ny hårddisk till den för att dom "trodde" det var det som krångla. Detta kommer svida rätt bra i min plånbok känns det ju som. Men när det kommer tillbaka ska jag försöka fixa lite med min blogg så att det blir lite roligare att läsa för er.

Igår kom min mamma hem från en bokmässa i Göteborg, hon jobbar på en skola så dom åker dit varje år och köper in nya böcker och mamma brukar alltid köpa några böker till oss också. Så denna gången fick jag boken på bilden. Jag och mamma prata nämnligen för några dagar sen att vi skulle testa att göra Macaronisar en dag, dom ser så söta ut så det är ju nästan ett måste! Kanske blir ikväll, vem vet :)

New;

Vardag Permalink0
Min dator är fortfarande inte klar ... Men ni kan få se mina snygga nya skor som jag är supernöjd med! :) 


15e september, 2011

Vardag Permalink0

Sitter hemma hos Emma och myser med hennes lilla söta hund pepsi medans hon är och duschar. Laddar upp med en massa bra musik för den 10 timmars bussredan imorgon .. Ska nämnligen till Stockholm med klassen! 5 timmar dit och 5 hem. Usch! Ska sen på lördag och söndag dit med mina syskon också,  men då blir det tåg som gäller! Skönt det :)

Fick ett sms också om att mina skor kommit från Nelly.com, hinner ju tyvärr inte hämta dom idag men hoppas på att min pappa är snäll nog att göra det så jag kan få med dom till stockholm på lördag! hihi.bilden från typ 2007 eller nått, hihi

Till top