CatrinePettersson

Inleder lovet med plugg ..?

Vardag Permalink0
Känns otroligt bra att ha lov en vecka faktiskt! Dock inte lika bra att det första jag måste göra är att skriva en fet jävla uppsats som ska vara inne innan klockan 00.00 ikväll. Något som inte heller är så kul är att jag inte börjat än och jag har ca 2 timmar på mig, haha. Känns som att det är lite småtypiskt mig .. Men jag har iaf äntligen valt vad jag ska skriva om så det ska nog gå rätt snabbt.

Syster är här också så ska ta en liten paus i mitt extrema pluggande och låta henne plocka min ögonbryn. Tycker det är så äckligt tråkigt och Camilla är kung på det! Så man får ta dom få chanser man kan få :) 

Imorgon blir det förhoppningsvis mys i Falköping med flickorna, på söndag blir det bus med Linnea och på måndag bär det av till ullared med Emma och Emelie! Så har lite att se fram emot under lovet iaf. Ska iväg och kolla balklänning med Mattias också någon dag.

Längtar så till balen och studenten och studentresan så jag ler bara jag tänker på det! Kommer bli UNDERBART att slippa skolan för evigt!  En massa. som redan gått ur skolan och nu mera jobbar, har sagt till mig att jag verkligen ska ta vara på min tid i skolan och att jag ska gå så länge jag kan för att jobba är det värsta som finns och bla bla bla men ja tycker så här - att när man jobbar så jobbar man ett antal timmar om dagen och sen är du ledig. När du går i skolan så går du också ett antal timmar om dagen MEN sen är du inte alls ledig. Utan då har man istället en jävla massa läxor och annat att fixa. Och jag då som har en bit till skolan och kommer hem rätt sen hinner definitivt inte att vara ledig. Dock är jag ju inte så himla aktiv i skolan utan tar lite ledigt då och då ändå men skulle fortfarande göra vad som helst för att slippa skolan. 

Nu känner jag att det är dags för mig att ta tag i lite pluggande istället. Så ni får ha en mysig fredag så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Ha det bäst! PUSS ♥

Halloween!

Vardag Permalink4
Hejsan allihopa! :)

Sitter och kollar runt på lite halloweendräkter så här på kvällskvisten. Fick reda på idag att halloween faktiskt är denna helgen men vi coola herrljungatjejer har bestämt oss för att köra på lite halloweenparty nästa helg istället (måste ju hinna köpa dräkter och sånt ;) ). Så sitter nu och kollar för lite ideér! Funderar på djävul men vet inte helt hundra än. Orkar dock inte beställa hem nått för så seriöst kommer det förmodligen inte bli. Utan köper kanske bara något lite för att göra det till en kul grej :) Har sagt till Emelie att hon får sminka mig lite galet också så det ska nog bli rätt bra. Så nu är det väl bara festen som ingen har börjat planera än, haha.

Här har ni några förslag om ni inte redan köpt! :)Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Ha det bäst :) Natti natti ♥


Till top