CatrinePettersson

PINK

Shopping Permalink0

Denna fina fick jag med mig hem från Axel&Ebba igår när jag och mamma var i falköping. Hade tänkt att kanske ha den på lördag då jag ska kröna den nya lucian som förövrigt står om idag i Alingsås tidningen. Har inte läst det själv än men det ska stå idag.

28e november, 2011

Festligheter Permalink0
Har varit så hääär seg hela dagen idag. Men de är det värt efter en sån här helg, för har haft det hur kul och mysigt som helst! Började med innebandy och myskväll hos Linnéa i fredags, sen lite fest på kärven i herrljunga i lördags och träning i vårgårda igår. Kunde dock hoppat träningen för det gick fan inte bra! Vi spela match mot småkillara och en liten kille skjuter en boll sten hårt rakt i ansiktet på mig från ca 3 m avstånd så jag börja blöda näsblod och gjorde det i typ 20 min och fick en blödande fläskläpp! Kan säga att jag var inte riktigt på topp resten av träningen .. 

För er som missat det så var jag ju herrljungas lucia förra året, och när man varit det så följer det med lite att man året efter ska följa med och gratta den nya lucian! Så runt 6 tiden fick jag ett samtal av Heléne och vi åkte till herrljungas lucia 2011 med blommor och gratta henne! Alingsås tidning vad med också så blev lite kort och så. Ett stor grattis till dig igen! Får dock inte avslöja vem det är förens onsdag då det kommer ut i tidningen. 

Här är lite bilder från förfesten hos Rebecka! Bättre sent än aldrig har jag hört (a) 


Kvällsmys

Vardag Permalink0
Tände några ljus och tog med ett bad nu på kvällen för att försöka piggna till lite. Blev dock väldigt rastlös efter 10 min och tog alldeles för varmt vatten så blev bara en halvtimme. Men det hjälpte lite för mår redan bättre :) 

Natti Natti
Till top