CatrinePettersson

tooooorsdag

Vardag Permalink0
kvällen har beståt av träning. Otroligt skönt nu efter men inte alls för kul att träna ensam hemma måste jag säga. Men för att göra så att tiden går lite fortare så brukar jag kolla på tv/film samtidigt som jag springer på min lilla crosstrainer :) 

men nu ska jag faktiskt försöka städa mitt rum lite innan jag somnar för det se ur som f**. Så ni får ha det så bra tills vi hörs igen :) PUSS

22.36

Vardag Permalink7
Ett litet inlägg innan jag går och lägger mig.. Måste bara säga att Sebastian Karlsson bl.a känd från bachelorette är SJUKT SNYGG. Det är galet att man ens får se så bra ut. Jag tror nog faktiskt han är snyggare än trädet faktiskt (bara alma, maja och olivia som fattar vem trädet är men ändå).  Usch va snygg han är. 
Med det sagt så säger jag godnatt, puss & kram :) ♥

solig onsdag

Shopping Permalink2
Håller på att bli förkyld igen, så var hemma idag. Vi hade bara en lektion på typ 2 timmar idag som inte var jätteviktig så tror inte jag missa allt för mycket. Var helt underbart att sova ut riktigt länge faktiskt! Så idag har jag börjat städa mitt rum lite som veeeerkligen behövs.
Nu har jag fixat mig lite och ska dra på 50års kalas till min morbror. Blir inte jätte stort för han ska ha en mega fest till sommaren så ikväll blir det bra lite god mat och släkten :) mysmys.

Detta köpte jag igår när jag och Emma gick i stan lite efter skolan :)
Bikiniöverdel från cubus 129 kr
Orange nagellack depend 25 kr
Till top